Bine ati venit
Pelinari & Pelinari, firma de avocati din Bucuresti, isi propune sustinerea clientilor in atingerea scopurilor, prin oferirea de consultanta juridica si asistenta juridica de inalta calitate. Astfel clientii nostri vor beneficia de combinarea ce lor mai inalte standarde de afaceri si cunostiinte juridice cu cele mai bune servicii avocatiale, mentinand, de asemenea , calitatea resurselor necesare satisfacerii nevoilor clientilor, oricand s-ar ivi.
Ce facem
Pelinari&Pelinari mentine un echilibru intre avocatii cu experienta si tinerii profesionisti care sunt in mod constant supravegheati, verificati si indrumati atat de partenerii fondatori cat si de asociatii cu experienta. Insa toti membrii echipei au in comun dorinta de a lucra la cel mai inalt nivel calitativ, precum si de a investi in dezvoltarea profesionala. Noi consideram ca acesta este mediul propice pentru a asigura satisfacerea nevoilor clientilor nostri, cu eficienta si vizand intotdeauna calitatea.
De ce sa ne alegi
Societatea de avocati Pelinari&Pelinari este o combinatie exceptionala de consultanta juridica si litigii, in domenii precum dreptul corporatist (comercial si societar) si al afacerilor, fiscal, contracte achizitii publice, afaceri si proiecte imbiliare, dreptul familiei (divorturi), arbitraj comercial intern si international. Suntem una din putinele firme de avocatura care aplica solutii multidisciplinare problemelor legale complexe. Suntem specializati in litigiile privind activitatea comerciala litigii de drept comun si activitati legale necontencioase.

 

Hai sa ne cunoastem

 

Ce facem noi

 

Serviciile noastre

Blog

Tine aproape

24

feb.

 
Se modifică art. 13, în sensul că este eliminată și la nivel formal fraza ce instituie necesitatea formulării și susținerii cererilor în recurs numai prin avocat sau consilier juridic. Astfel, se creează concordanță cu prevederile Deciziei Curţii Constituţionale nr. 462/2014, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 775 din 24 octombrie 2014.
24

feb.

 
În data de 2 octombrie 2018 a intrat în vigoare OUG 88/2018 care modifică Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. În mare, conform declarațiilor inițiatorilor acestui act normativ, schimbările sunt menite să protejeze interesul public major de colectare a impozitelor şi taxelor la buget şi asigurarea unui mediu concurenţial loial.
24

feb.

 
În data de 2 august 2018, a intrat în vigoare Legea 212/2018 care modifică Legea nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ. Practicienii consideră această modificare mai mult decât binevenită, întrucât Legea, așa cum era redactată în versiunea anterioară punea probleme de ordinul lipsei celerității și a eficienței juridice în actul de justiție. Mai mult decât atât, apar schimbări și la nivelul reglementării unui domeniu de nișă actual, și anume cel al contractelor de achiziție publică.

Stiri

Vezi ultimele stiri

06

iun.

 
La data de 8 martie 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial OUG nr. 13/2019 pentru completarea Legii nr. 176/2018 privind internshipul
06

iun.

 
În data de 19.03.2019 s-a publicat în Monitorul Oficial, partea I, Decizia ICCJ nr. 76 din 12.11.2018, privind pronunțarea unei hotărâri prealabile.