About us

Depasirea asteptarilor clientilor

Pelinari & Pelinari, isi propune sustinerea clientilor in atingerea scopurilor, prin oferirea de consultanta juridica si asistenta juridica de cea mai inalta calitate, care va depasi asteptarile lor.

O echipa abordabila si adaptabila

Credem in puterea colaborarii, colegialitatii si muncii de echipa, si, de aceea, avem un stil deschis si abordabil. Ne asteptam ca oamenii nostri sa fie flexibili, creativi si sa aiba dorinta de a accepta noi experiente si provocari. Cerem tuturor sa puna interesele clientilor si ale firmei inaintea celor personale.

Ambitia de a avea success

Suntem hotarati sa devenim liderii unui grup de firme de avocatura de elita si sa atingem varfurile profesionale in domeniile in care activam. Dorinta noastra este de a ne mentine printre cei mai buni din sfera noastra profesionala.

Excelenta locala, standarde globale

Clientii nostri vor beneficia de combinarea celor mai inalte standarde de afaceri si cunostiinte juridice cu cele mai bune servicii avocatiale, mentinand, de asemenea, calitatea resurselor necesare satisfacerii nevoilor clientilor, oricand s-ar ivi.

Puternici prin diversitate

Suntem mandri de firma noastra si pretuim diversitatea de oameni, nationalitati si culturi, pe care clientela noastra o reprezinta.

Viitorul

Pentru a fi in prim-plan, din punct de vedere profesional, este necesar sa ai o viziune, o dorinta de a impartasi idei, precum si vointa de a avea ceva de spus in chestiunile importante. Noi avem credinta ca vom depasi constant limitele profesionale prin provocarile ce se ivesc in domeniul nostru de activitate.

Investind in talent

Pentru a respecta promisiunea facuta clientilor nostri, noi recrutam si pregatim cei mai competitivi oameni. Credem ca, oferind servicii juridice excelente clientilor nostri, vom fi implicati in cele mai interesante si provocatoare cazuri, obtinand, astfel, reputatia si nivelul inalt de eficienta, care sunt esentiale pentru a atrage si pastra cei mai buni oameni.

Comunitatea

Forta noastra vine din felul in care ne apropiem partenerii de afaceri. Acestia sprijina abilitatea noastra de a oferi servicii excelente si de a crea un mediu de lucru unde oamenii talentati pot reusi. Suntem ambitiosi, atat pentru clienti, cat si pentru noi, dar intelegem totodata importanta de a lasa o impresie pozitiva intregii comunitati