Arbitraj, litigii si rezolvarea alternativa a conflictelor

In prezent, litigiile comporta fatete multiple. Persoanele acuzate de infractiuni comerciale fac adeseori obiectul anchetelor si proceselor penale, in paralel cu procesul civil.

Experienta noastra in cazurile din ultimii ani ne asigura o competenta multidisciplinara colectiva. Ne ocupam simultan de urmarire penala, recuperari si sanctiuni disciplinare de natura profesionala.

Demersurile noastre includ conflicte contractuale, conflicte intre actionari sau parteneri, cazuri de neglijenta profesionala, cazuri de insolventa litigioasa, cazuri de incalcare a indatoririlor/imputernicirilor fiduciare, litigii internationale, cazuri de defaimare, abuzuri de incredere, litigii civile, litigii penale, revendicari in domeniul asigurarilor, conflicte la nivel de corporatii, etc.

Echipa noastra de avocati include experti in purtarea negocierilor. Detinem de asemenea o experienta considerabila in materie de arbitraj, contractual sau convenit, in cazurile in care negocierile au esuat.

Avocatii nostri experti in arbitraj sunt solicitati periodic in chestiuni privind: asistarea si reprezentarea partilor in litigii de arbitraj comercial, locale sau internationale, inclusiv in tentativele preliminare de ajungere la o intelegere amiabila; evaluarea legilor aplicabile conform legislatiei romane privind solutionarea conflictelor, precum si a altor obstacole aparute in calea recunoasterii si aplicarii in Romania a deciziilor arbitrale straine; analizarea si recenzarea legislatiei straine in scopul evaluarii posibilelor obstacole in calea aplicarii deciziilor arbitrale in alte jurisdictii.