Domenii de practica

Ce facem

 
Oferim consiliere si asistenta juridica institutiilor publice, societatilor comerciale, fundatiilor si asociatiilor si persoanelor fizice, inclusiv companiilor din domeniul mass-media, editurilor, galeriilor de arta, producatorilor, distribuitorilor nationali, institutiilor de caritate, etc., precum si institutiilor din sectorul public.
 
Administrarea proprietatii presupune, toate serviciile prin intermediul cărora un proprietar care detine un imobil in Romania, inchiriat sau nu, doreste o buna administrare, pe plan local.
 
Ne angajam sa oferim servicii juridice de cea mai buna calitate comunitatii de imigranti, concentrandu-ne pe servicii excelente pentru clienti, la preturi rezonabile.
 
Dreptul muncii este unul din cele mai complicate, generatoare de litigii si in continua schimbare domenii ale dreptului.
 
In prezent, litigiile comporta fatete multiple. Persoanele acuzate de infractiuni comerciale fac adeseori obiectul anchetelor si proceselor penale, in paralel cu procesul civil.
 
Firma noastra de avocatura cu sediul in Bucuresti reprezenta clientii in proceduri de insolventa, fie pentru a mari considerabil sansele de recuperare a datoriilor/creantelor pentru creditori, fie pentru a asigura tranzactii profitabile pentru clientii care cumpara active de la persoanele aflate in insolventa.
 
Fuziunile si achizitiile, precum si restructurarea societara reprezinta o mare parte din finantarea societara. Investitori, bancheri si oameni de afaceri efectueaza zilnic fuziuni si achizitii prin intermediul carora companii separate alcatuiesc laolalta companii mai mari.
 
Pelinari&Pelinari se implica in mod constant intr-o serie larga de probleme juridice complexe, dar nu se limiteaza numai la acestea.
 
Practica avocatilor nostri in domeniul Dreptului Mediului se extinde rapid. Ca raspuns la nevoia crescanda a clientilor nostri de a primi consultanta de specialitate de ultima ora in acest domeniu, am format o echipa cu experienta care ofera asistenta atat in domeniul dreptului mediului in general, cat si in ceea ce priveste problemele specifice de mediu si de obtinere a autorizatiilor.
 
Litigiile intre diferite persoane pot aparea extrem de usor si pot fi greu de rezolvat, moment la care noi va putem ajuta.
 
Firma de avocatura Bucuresti Pelinari & Pelinari este specializata in cazul divorturilor si litigiilor mai delicate si va poate ghida cu atentie si discretie, intr-un astfel de moment, deseori dificil.
 
Stim ca toti clientii nostri vor sa aiba un real simt al controlului. Depunem eforturi pentru a ne asigura ca acestia sunt bine informati cu privire la legislatia in vigoare, procedurile penale si optiunile pe care le au. Atunci cand clientii doresc sa cunoasca detaliile unui caz anume, noi ii tratam ca pe membri cheie ai echipei noastre.
 
Înfierea sau adopția reprezintă actul juridic prin intermediul căruia o persoană devine părinte pentru un copil care nu îi este fiu/fiica biologic(a). Adopția, în funcție de legislația fiecărui stat, se poate realiza de către un cuplu căsătorit, o persoană necăsătorită sau un cuplu homosexual. După înfiere părinții adoptivi dobândesc aceleași drepturi de paternitate ca și cu fiii biologici în schimb părinții care au dat spre adopție copilul își pierd drepturile de paternitate.
 
În statul modern îngrijirea sănătății este integrată în sistemul de sănătate administrat și reglementat de guverne; accesul cetățenilor la sistemul de sănătate, și deci la îngrijirea sănătății, variază de la o țară la alta.
 
Echipa noastra de avocati, specializata in dreptul afacerilor, are o vasta experienta in a acorda clientilor consultanta juridica bazata pe legislatia romaneasca si pe interpretarea acesteia de catre autoritatile fiscale, precum si pe interrelationarea legislatiei cu reglementarile si tratatele internationale.