Drept penal

Stim ca toti clientii nostri vor sa aiba un real simt al controlului. Depunem eforturi pentru a ne asigura ca acestia sunt bine informati cu privire la legislatia in vigoare, procedurile penale si optiunile pe care le au. Atunci cand clientii doresc sa cunoasca detaliile unui caz anume, noi ii tratam ca pe membri cheie ai echipei noastre.

Suntem pe deplin constienti de neputinta si singuratatea pe care le resimt persoanele aflate in detentie. Aceste cazuri sunt o prioritate pentru noi si le acordam intotdeauna o atentie speciala.

Recunoastem faptul ca multe persoane sunt nemultumite de serviciile oferite de avocati atunci cand cazul acestora este repartizat departamentului de asistenta judiciara din oficiu. in cazul in care ni se cere sa actionam in mod particular, suntem mereu pregatiti sa negociem onorariile noastre si sa lucram cu clientii astfel incat sa mentinem costurile in limite rezonabile.

De asemenea, putem oferi servicii armonizate, indrumand si acordand consultanta juridica clientilor pentru a se ocupa personal de propriul litigiu sau chiar subcontracta, atunci cand se dovedeste a fi mai avantajos pentru client din punct de vedere al costurilor.

Spre deosebire de alte firme de avocatura, intreaga noastra activitate, fie ea finantata de stat sau privat, este planificata si controlata de avocati cu o inalta calificare profesionala.

Orice acuzatie penala are un efect devastator asupra unei persoane, asupra reputatiei familiei si traiului acesteia. Scopul nostru este sa castigam un caz ori de cate ori se poate si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne proteja clientii de aceste prejudicii.

 

Acordam o atentie deosebita tuturor problemelor care fac cu adevarat diferenta:

- Dezvoltam increderea clientului pentru a ne aduce la cunostinta elementele probatorii in mod eficient

- Clientii asteapta si obtin tot ceea ce este mai bun de la experti

- Ne asiguram ca se fac anchete adecvate si ca toti martorii sunt prezenti la tribunal

- Punem la dispozitie avocati exceptionali

- Litigii

- Anchete penale

- Cercetare judecatoreasca

- Reabilitare & redobandirea drepturilor civile

- Eliberarea conditionata

- Infractiuni economice

 

Activitatea noastra este extrem de variata, insa, observam, in mod special multe cazuri legate de problemele in trafic, agresiuni, droguri si arme interzise.