Dreptul constructiilor si afacerilor imobiliare

Administrarea proprietatii presupune, toate serviciile prin intermediul cărora un proprietar care detine un imobil in Romania, inchiriat sau nu, doreste o buna administrare, pe plan local. Pe lângă serviciul de administrare a proprietăților, libere sau închiriate, prin societati partenere, oferim asistență în achiziționarea sau vânzarea proprietăților, contabilitate și servicii de mentenanță – reparații, amenajări interioare și mobilare. Aceste servicii conexe au fost dezvoltate din nevoia clientilor de sprijin in rezolvarea situațiilor în care se aflau proprietățile lor, in urma unor perioade de administrări de calitate îndoielnică. Astfel, multe proprietati a caror administrare o supraveghem au au fost preluate cu foarte multe probleme, fără documentație completă, înregistrate eronat la oficiile de taxe și impozite, asupra cărora s-au calculat taxe și impozite prea mari sau al căror termen de plată a fost depășit, gestionate defectuos din punct de vedere contabil sau care au fost prost întreținute.

 

Beneficii pe care vi le aduce serviciul de administrare a proprietății si management al inchirierii:

  • Găsirea unor chiriași de încredere care să dorească un contract pe termen lung
  • Mai puține dispute juridice cu chiriașii
  • Maximizarea chiriilor și scurtarea perioadei în care proprietatea rămâne nelocuită
  • Supravegherea atentă a încasării chiriilor
  • Reducerea timpului petrecut la oficiul de taxe și impozite
  • Costuri reduse în ceea ce privește mentenanța și reparațiile
  • Creșterea valorii investiționale a proprietății dumneavoastră

 

Găsirea rapidă a unui chiriaș este la fel de importantă ca obținerea unei chirii optime. Pentru a vă gasi chiriașul potrivit, partenerii nostril aplică o politică de verificare a referințelor astfel încât dumneavostră să puteți lua o decizie cât mai corectă. Se utilizeaza atât resursele electronice cât și publicațiile locale pentru a avea vizibilitate pe piața de profil și precum și pentru a găsi clienții potriviți. Tarifele noastre sunt foarte competitive pe piața românească de profil.

Etapa închirierii este gestionată pe baza de reprezentare exclusiva, de catre persoane specializate ce lucreză pe bază de comision iar etapa post-închiriere este lăsată în grija unei echipe distincte de administrare a proprietății.

Si pentru ca, inainte de toate, suntem avocati, toate activitatile de mai sus se desfasoara in conditii de legalitate si securitate, acest lucru fiind poate benficiul cel mai important.