Imigrare, vize si regimul strainilor in Romania

Ne angajam sa oferim servicii juridice de cea mai buna calitate comunitatii de imigranti, concentrandu-ne pe servicii excelente pentru clienti, la preturi rezonabile.

Ca firma de avocati ce practica dreptul imigratiei din anul 2000, suntem pe deplin familiarizati cu legislatia si politica actuala a imigratiei si avem deja o reputatie in randul agentiilor guvernamentale si institutiilor care monitorizeaza problemele legate de imigratie. In majoritatea cazurilor, aceasta experienta bogata se traduce prin consultanta eficienta si masuri practice pentru clienti, nevoia de extindere a cercetarii/documentarii fiind minima.

Clientii sunt informati „din start” despre gama de optiuni legale adecvate. Pe langa consultanta acordata cazurilor particulare, ne ajutam clientii sa isi construiasca strategii referitoare la nevoi viitoare de angajare si sa isi defineasca intervalul de timp cerut pentru a indeplini aceste conditii cu succes.

La firma de avocatura Bucuresti Pelinari & Pelinari, suntem constienti ca nevoia de angajare a unei persoane de cetatenie straina si respectiv decizia de angajare, poate surveni brusc si se poate fi luata de diverse persoane dintr-o organizatie, societate comerciala, intreprindere, etc., astfel ca nevoile critice de imigrare pot surveni fara vreun avertisment. Intelegem cum apar astfel de situatii privind imigratia si avem experienta in a le rezolva.

 

Serviciile noastre includ:

- Asistenta privind obtinerea Vizei de Afaceri,

- Consultanta privind obtinerea Vizei de Studii,

- Analiza initiala si evaluarea documentatiei si pregatirii potentialilor imigranti pentru a determina ce tip de viza este cea mai adecvata,

- Analiza nevoilor de imigratie a membrilor familiei strainilor angajati pe teritoriul Romaniei,

- Pregatirea tuturor documentelor legale necesare, printre care formulare si scrisori gata a fi semnate de client,

- Pregatirea dosarelor de viza spre a fi aprobate si eliberarea vizelor,

- Depunerea in timp util a cererilor de prelungire a sederii,

- Asistenta privind obtinerea resedintei permanente si/sau a cetateniei,

- Consultanta privind procesul de eliberare a vizei de munca,

- Pregatirea angajatilor pentru interviuri cu oficiali ai Oficiului Roman pentru Imigrari agentiilor guvernamentale si alte institutii de resort, implicate,

- Consultanta privind calatoria planificata in afara Romaniei,

- Extradare. Personalul nostru multilingvistic si multicultural ofera servicii de comunicare in numeroase limbi, precum engleza, franceza, spaniola, turca, rusa, chineza (dialectul mandarin, cantonez, taiwanez, shanghaiez, dilectul din zona Fuzhou).

Nuestros servicios estan disponibles en el espanol.

Notre service est aussi disponible en Francais.

Turkce servisimiz mevcuttur.

Handang tumulong sa inyong pangangailangan tungkol sa imigration at iba pa.