Recuperarea creantelor

Firma noastra de avocatura cu sediul in Bucuresti reprezenta clientii in proceduri de insolventa, fie pentru a mari considerabil sansele de recuperare a datoriilor/creantelor pentru creditori, fie pentru a asigura tranzactii profitabile pentru clientii care cumpara active de la persoanele aflate in insolventa.

Impreuna cu un grup de parteneri si personal asistent, suntem mandri ca putem oferi propriile noastre solutii practice creditorilor, pe de o parte, si debitorilor, pe de alta, atat in Romania, cat si in strainatate.

Avem relatii stranse cu avocati renumiti in multe alte jurisdictii si putem forma imediat echipe internationale specializate in investigarea acuzatiilor de poprire si in recuperarea fondurilor si proprietatilor furate sau apropriate in mod abuziv.

Luam masuri eficiente pentru a-i ajuta pe clienti in cel mai scurt timp posibil. Obtinem decizii/sentinte pentru inghetarea activelor, pastrarea documentelor si a datelor, precum si pentru recuperarea prejudiciului rezultat din frauda.

Punem la dispozitie echipe multidisciplinare, experti in solutionarea imediata a problemelor de drept comercial, civil, de reglementare si penal intalnite in astfel de cazuri.