Performanța durabilă se atinge în echipă

Când lucrezi cu oameni atât de apropiați încât ajungi să vorbești din priviri, când știi că ai sprijinul necondiționat al echipei în spatele tău, când succesul se cuantifică în câte lucruri bune am reușit să facem, nu există teamă de eșec sau limitări ale reușitelor profesionale.

Un proverb african spune că dacă vrei să avansezi repede, ar trebui să mergi singur; însă, dacă vrei să ajungi departe, ar trebui să ai parteneri de drum. Noi am ales, fară să stăm pe gânduri, să parcurgem orice drum și orice cale, alături de prieteni.  Partenerii noștri de drum sunt prieteni, sunt membrii echipei mele, sunt oameni prețiosi și buni. Și, astfel, mergem departe.

Noi suntem avocați cărora ”le pasă“, care se implică, care lasă o părticică din sufletul lor în toate cauzele pe care le lucrează. Acest gen de abordare poate duce la o erodare emoțională pe care noi o compensăm cu satisfacțiile ce vin odată cu lucrul într-o echipă care rezonează. Când lucrezi cu oameni atât de apropiați încât ajungi să vorbești din priviri, când știi că ai sprijinul necondiționat al echipei în spatele tău, când succesul se cuantifică în câte lucruri bune am reușit să facem, nu există teamă de eșec sau limitări ale reușitelor profesionale. Și, astfel, mergem departe!

Founding Partner