Disruptive Tech -Crypto, FinTech, Blockchain, AI

Disruptive Tech-Blockchain, Crypto & Fintech. Machine Learning & AI  

Blockchain, tehnologia care stă la baza criptomonedelor precum Bitcoin, este în prezent una dintre cele mai dezbătute tehnologii.

Prezentată drept „piatră de hotar”, această tehnologie influențează multe sectoare de activitate. Tehnologia blockchain permite formarea și dezvoltarea unor noi afaceri, strângerea de fonduri, creearea unor noi valori și gestionarea infrastructurii în moduri noi.

Având în vedere că tehnologia blockchain este încă la început este important să fie înțelese atât problemele sale tehnice, cât și cele juridice, astfel încât investitorii să identifice corect riscurile și să ia decizii în cunoștință de cauză.

La Pelinari & Pelinari am creat un incubator de activitate juridică în domeniul IT, care ne permite să lucram cu furnizori și clienți de tehnologii blockchain și active crypto. Ne dezvoltăm constant aptitudinile pe baza proiectelor complexe la care lucrăm și evenimente tech la care participăm.

Efectele așa-numitelor tehnologii perturbatoare (inovative) necesită echipe juridice multidisciplinare, capabile să acționeze rapid. Lucrăm cu parteneri de încredere pentru a oferi o soluție responsabilă pentru probleme juridice complexe.

Combinăm entuziasmul, cunoștințele practice și experiența profundă în domeniul dreptului afacerilor, pentru a consilia, asista și reprezenta clienții în rezolvarea problemelor juridice de ultimă oră pe care le ridică noile tehnologii, cum sunt:

  • Guvernanța ecosistemelor blockchain și regulile stabilite de fondatori.
  • Termenii și condițiile privind consumatorii și comerțul digital care utilizează aplicațiile blockchain.
  • Conformitatea cu reglementările privind cunoașterea identității clienților (KYC) ca parte a politicilor de prevenire a spălării de bani (AML) (tranzacții, portofele, finanțarea descentralizată, distribuția inițială de cryptomonedă (ICO), distribuția de instrumente financiare tokenizate (STO).
  • Fintech & servicii financiare – protecția investitorilor, produse tranzacționate pe platforme crypto, tokenizare de proiecte și consiliere privind parteneriatele între platformele crypto. De asemenea, acordăm asistență juridică în obținerea licențelor pentru tranzacțiile crypto.
  • Dispute comerciale cripto-financiare precum și cauze penale privind criminalitatea cibernetică.
  • Analiza juridică privind vânzările transfrontaliere, tokenizarea în UE și în SUA.

Noi probleme juridice apar pe măsură ce se evoluează soluțiile tehnice în domeniul Inteligenței Artificiale (IA) și al așa-numitului Internet al Lucrurilor (IoT). Noi găsim soluții juridice bazate pe prevederile legale în vigoare pentru a vă ajuta să puneți în practică ideile viitorului. Vă oferim cele mai creative soluții juridice pentru a aduce produsele tehnice inovatoare pe piață. Ne asigurăm că soluțiile juridice pe care  le oferim pentru dezvoltarea afacerii dvs sunt în conformitate cu legea.

Noile tehnologii sunt o provocare pentru noi și suntem în permanență interesați cum putem ajuta clienții să utilizeze potențialul acestora pentru a-și dezvolta afacerea în scop profitabil.

Title

Text