Excelența nu este un act singular, ci un obicei.

Aici, la Pelinari & Pelinari, cuvintele noastre sunt întotdeauna auzite pentru că pledăm în favoarea onestității și adevărului, căutăm să fim direcți și clari. Apreciem autenticitatea și ne dorim să fim întotdeauna noi înșine, mereu naturali.

„Suntem rezultatul a ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei.” Cei douăzeci de ani de activitate în profesia de avocat stau drept mărturie în acest sens.

Noi, avocații, „operăm” cu ajutorul cuvintelor, sunt „armele” noastre. Prin urmare, excelența trebuie să fie prezentă în discurs, fie el negociere ori pledoarie, pentru că scopul nostru final este să ne facem auziți.

Cuvântul este cel mai puternic instrument din lume. Este singurul care poate începe un război sau poate transmite afecțiune. Aici, la Pelinari & Pelinari, cuvintele noastre sunt întotdeauna auzite pentru că pledăm în favoarea onestității și adevărului, căutăm să fim direcți și clari.

Apreciem autenticitatea și suntem mereu noi înșine, mereu naturali.

De asemenea, credem în integritate, exercitarea profesiei cu pasiune, în respectarea angajamentelor și într-un proces permanent de construire a relației cu clienții.

Și ultima, dar de o importanță uriașă, este pregătirea academică pentru că nu există o altă putere mai mare pentru un avocat decât pregătirea temeinică.

În profesia noastră, va conta întotdeauna ce spunem și cum spunem.

Founding Partner